Interne discussie met een groep leden in Luik

We publiceren alle teksten met betrekking tot een discussie die begin 2010 plaats vond naar aanleiding van de naamsverandering van onze krant. Een groep leden uit Luik maakte daaromtrent een motie op. Dit heeft geleid tot een discussie met verschillende teksten – voortbouwend op een eerdere discussie over de naam van de partij. De betrokken kameraden werden allemaal uitgenodigd op het Nationaal Comité van 8 februari 2010. Daar werd namens 8 leden een verklaring voorgelezen waarin hun ontslag uit de partij werd aangekondigd. We publiceren alle teksten uit deze discussie. Deze werden eerder verspreid onder de leden in het Interne Bulletin van LSP, meer bepaald in nummer 35 van dit IB.

Inhoudstafel:

Geef een reactie

0
    0
    Je winkelwagen
    Er zit niets in je winkelwagenKeer terug naar de winkel